fbpx

Aanpak

Poolhouse

Out Moar zorgt voor een A tot Z opvolging. Dit betekent dat u onze diensten kan inschakelen voor elke fase van het project: van het ontwerp van uw bijgebouw, tot de bouwaanvraag, de fundering, de aanleg van nutsvoorzieningen, de plaatsing van ramen en deuren etc.

Nood aan extra bergruimte? Een vrijstaande of aangebouwde carport om uw wagen te beschermen tegen weer en wind? U werkt van thuis, maar houdt uw privé- en werkruimte toch liever gescheiden door middel van een tuinkantoor? Of u plant een staycation vakantie en bent op zoek naar een poolhouse of terrasoverkapping om de zomer in eigen tuin door te brengen? Als expert in duurzame, onderhoudsvriendelijke bijgebouwen biedt Out Moar voor elke vraag een op maat gemaakte oplossing. Van een modern en strak design tot een rustieke, landelijke stijl. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

Maak hier een afspraak >

thermowood carport

01. Eerste kennismaking

Na we uw vraag ontvangen hebben, komen we bij u langs om de ruimte te bekijken en uw wensen omtrent uw Out Moar bijgebouw te bespreken. Vervolgens nodigen we u uit om de materialen te bezichtigen in onze showroom te Eernegem.

Heeft u zelf of met behulp van uw architect al een eerste schetsje uitgetekend? Dankzij onze door de jaren heen opgebouwde ervaring en onze up-to-date kennis van de meest innovatieve technieken en duurzame houtsoorten, kunnen wij u gericht adviseren over de indeling van uw tuinconstructie alsook over de geschikte materialen.

Houten bijgebouw detail

02. Ontwerp en voorbereiding

Op basis van deze schets, de eerste opmetingen en uw selectie van materialen, maken wij vervolgens een gedetailleerde offerte op. Hierbij houden we steeds rekening met uw budget, uw persoonlijke voorkeuren, de beoogde toepassingen en functionaliteiten, alsook de architectuur van uw woning. Zo garanderen we dat uw poolhouse, carport of tuinkantoor één harmonisch geheel vormt met uw woonst, tuin en zijn omgeving.

Na we de offerte hebben doorgenomen en uw goedkeuring hebben verkregen, gaan onze projectleiders aan de slag. Een nauwgezette opmeting vormt namelijk de basis voor een perfect uitgewerkt plan en aldus, een vlekkeloze uitvoering.

Dient er nog een bouwvergunning te worden aangevraagd? Zijn er nog grondwerken nodig? Met een uitgebreid team van architecten en vakmannen, nemen wij ook dit graag voor onze rekening. Voert u deze voorbereidende werken liever zelf uit? Dan helpen wij u hier graag mee op weg.

03. Productie en plaatsing

Na alle administratieve en voorbereidende werken zijn afgerond, is dit het signaal voor de schrijnwerkers om van start te gaan met de materiaal- en houtbewerking. Voor de keuze van het hout werken we steeds met FSC-gecertificeerde, ecologische houtsoorten (duurzaamheidsklasse 1). Zo kunnen ook wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Gaat u liever voor een strakker, moderner ontwerp met een minimalistische look? Dan kan aluminium in combinatie met trespa en een rockpanel bekleding voor u een ideale materialen-combinatie zijn.

Eenmaal alle onderdelen van uw tuinconstructie zijn afgewerkt en verzameld, worden deze op een vooraf afgesproken tijdstip bij u gemonteerd door ons vakkundig team van ervaren vakmannen. Nog even geduld en ook u kan zich aansluiten bij de outdoor living trend…

Houten carport aluminium en thermowood

04. Gevelafwerking, ramen en deuren

Voor de bekleding van uw bijgebouw of tuinafsluiting hebt u de keuze tussen verschillende materialen gevelafwerking: duurzame (tropische) houtsoorten zoals eik, padouk, afromosia of afzelia, thermowood zoals thermoden, vezelcementplaten, volkernpanelen etc. Uw voorkeur gaat uit naar een landelijke cottage stijl? Of eerder een strak, hedendaags design met horizontale of verticale lattenafwerking? In overleg met u zoeken we de gevelafwerking die perfect aansluit bij uw wensen én de bouwstijl van uw woning.

Naast het schrijnwerk denkt het Out Moar-team ook graag met u mee over de integratie van ramen en deuren in uw tuinkamer, tuinberging, poolhouse, carport of garage. Veel of weinig raampartijen? Klein en subtiel of plafond-hoog voor extra lichtinval? In pvc, aluminium of hout? Ieder design toetsen we in directe communicatie met u af.

Nood aan een elektrische poort, schuifdeur of vouwwand? Net als de ramen, werken we ook de deuren en poorten naadloos in. Out Moar neemt deuren “onzichtbaar” op in de muurvlakte, zodat alles één strak, harmonisch samenhangend en evenwichtig geheel vormt.

05. Comfort en nutsvoorzieningen

Eenmaal de buitenkant van uw bijgebouw volledig waterdicht is afgewerkt, werken we ook de binnenkant tot in de puntjes af. Rekening houdend met het gebruik van uw bijgebouw plaatsen we de meest geschikte vloer en bekleden we het plafond. Daarnaast kunnen we op uw simpele vraag uw carport, garage, sauna, poolhouse, tuinkantoor of -berging eveneens voorzien van de nodige pleisterwerken, verwarming, verlichting, isolatie en andere nutsvoorzieningen.

Op die manier kunnen we een fijne en comfortabele plek creëren opdat u – ongeacht de weeromstandigheden – elk seizoen optimaal van uw bijgebouw kan genieten.